COVID-19 pandemi sürecinde; Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri uyarınca yapılan düzenlemeler ve Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan bilgilendirmeler ve bildirimler çerçevesinde salgından koruyucu güvenlik önlemleri ve destekleri planlanmış, işlemler ve uygulamalar bu doğrultuda gerçekleştirilerek süreç yürütülmüştür. Mensuplarımızla, bölüm ve birimlerimizle bilgi paylaşımları ve bildirimler; genel duyuru e-postaları, EBYS yazışmaları ve www.isgb.metu.edu.tr web sayfası aracılığıyla gerçekleştirilmiştir. Bu kaynaklar, esaslar, tedbirler, süreçler, bilgilendirmeler ve ilgili içerikler geçerliğini korumakta ve yeri geldikçe güncellenerek paylaşılmaya devam edilmektedir.

Yüz yüze eğitim-öğretim, araştırma ve topluma hizmet sürecinin başlaması ile var olan bu yapı ve süreçlere ilaveten duyurunun detaylarında belirtilecek unsurlarla ODTÜ COVID-19 Yönetim ve İzleme Planı Basamakları açıklanmış, güçlendirilmiş ve güncellenmiştir. Her durumda; Farkındalık ve Doğru Bilgilendirme ön şart olup başta üniversitemiz www.isgb.metu.edu.tr web adresi olmak üzere Sağlık Bakanlığı’nın veya üniversite üst yönetiminin ayrıca bildireceği web sayfalarının takip edilmesi önemlidir.

ODTÜ COVID-19-Yönetim ve İzleme Planı-(YİP) detayları için tıklayınız

Son Güncelleme: